Skimiete Neustift

Zwischen 10 und 50 % Rabatt
  • Die niedrigsten Preise der Branche
  • 1200 Geschäfte in ganz Europa
  • Ausrüstung der aktuellen Saison
Schließen
Wen möchten Sie ausrüsten?
frau
- 0 +
mann
- 1 +
jugendlich Von 13 bis 17 Jahren
- 0 +
kind Von 3 bis 12 Jahren
- 0 +
Welches sind Ihre Daten für die Ausrüstungsmiete?
Die Ausrüstung kann am Vorabend des 1.
1 Geschäft gefunden
Skischule Neustift Olympia Albin Knoflach & G Dorf 25, 6167 Neustift im Stubaital
skiset
Ihr Shop ist bei ausgewählten Zeitraum geschlossen

Skiverleih Neustift

Neustift, de bekendste en meest bezochte gemeenschap in het Stubaital, is een skioord dat het hele jaar door dynamisch en levendig is dankzij de aanwezigheid van de Stubaier-gletsjer. De verscheidenheid en kwaliteit van de faciliteiten maken het tot een aantrekkelijk skigebied voor zowel gezinnen als groepen vrienden.

Het skigebied strekt zich uit over een ongelooflijke hoogtevariatie van 2.250m, die je kunt afdalen als je de pistes vanaf de top op 3.250m naar het dorp op 1.000m skiet. Honderd tien kilometer aan afdalingen zijn een genot voor liefhebbers van sneeuwsport, waaronder 20 kilo op de gletsjer zelf, waardoor de meest gedreven ski het hele jaar door! Een grote meerderheid van de blauwe en rode pistes maken dit een ideaal gebied voor beginnende en gevorderde skiërs. De hoge hoogte van het gebied en de aanwezigheid van de gletsjer zorgen voor een overvloedige, hoogwaardige sneeuwdekking gedurende het winterseizoen, en zelfs nog langer voor een deel van het gebied: Freestylers kunnen bijvoorbeeld tot mei van het Stubai-snowpark genieten en hun fantasie ontketenen.

Het Tirol wordt vooral gewaardeerd om zijn wandelpaden en netwerk van Nordic skipistes, die u laten verkennen van het natuurlijke erfgoed en genieten van de rust en stilte van de bergen.

's Avonds kunt u ontspannen op een terras of rond een lokale specialiteit om volledig in de lokale cultuur te genieten.

Denk na over het vooraf reserveren van uw ski-uitrusting op onze website, www.snowrental.com, om met gemoedsrust te arriveren voor uw verblijf in Neustift.

Sie möchten Ihre Skier in Neustift mieten, entdecken Sie unsere anderen Skigebiete in Stubaier Alpen : Skiort Fulpmes, Skiort Milders. Bis bald auf der Piste.

Höhe
982-3330 m
Alpinski
4 Km
Lifte
1
Pisten
31